MATERIALE GEOSINTETICE

Pentru case particulare oferim gama larga de materiale. Incepind de la acoperisuri din gont pina la izolare peretiilor cu vata minerala si polistiren.

atico-materiale-geosintetice-540x500

GEOSINTETICE

Compania noastra ofera la dispozitia solicitantilor un pachet complet de produse si servicii cum sunt: consultanta in alegerea unor solutii “custom made” tehnico-economice, asistenta tehnica gratuita la proiectare, instalare sau asistenta tehnica gratuita la instalare si controlul calitatii lucrarilor executate, furnizare de materiale. Asistenta la proiectare este desfasurata la un standard ridicat de calitate, datorita programelor de dimensionare speciale pentru diferite tipuri de lucrari ingineresti. Noi oferim o gama larga de materiale geosintetice, inclusiv realizate pe baza de fibre de polipropilenă 100% (PP), poliester (PET) sau mixte (PP/PET), stabilizate UV, caracterizate prin durabilitate și rezistență mare la solicitări din instalare și permeabilitate mare la apă. Gama de geotextile nețesute este disponibilă în diferite gramaje, începând de la 100 g/m2 pânăla 2000 g/m2.

APLICARE

Materiale geosinteetice aplica in cazuri de Separare, filtrare si protectie, protecție erozională, impermeabilizare, ranforsare, reducerea eforturilor, barieră interstrat, drenaj. Prin materialele geosintetice pe care vi le putem pune la dispoziție, oferim soluții
personalizate ca răspuns la cerințele din următoarele domenii: construcția de drumuri și reabilitarea îmbrăcăminților asfaltice rutiere, lucrări de construcție și reabilitare căi ferate, lucrări de terasamente și platforme, construcții și consolidări poduri, apărări de maluri, lucrări de construcții gropi de deșeuri și depozite pentru exploatări miniere, drenuri, lucrări hidrotehnice, lucrări de construcții ziduri de sprijin și pământ armat, lucrări de construcții piste aeroportuare

atico-geotextile-600x220

GEOTEXTIL

Geotextilele sunt materiale textile permeabile realizate din polipropilena (PP), polietilena sau poliester (PE) utilizate la lucrari de constructii fiind in contact cu pamantul sau cu alte materiale. Ele pot fi clasificate, dupa modul de fabricare, in urmatoarele categorii: tesute, netesute (consolidate mecanic sau termic), termofixate, speciale. Functii lui geotextile principale este separare, filtrare și protecție, ranforsare, barieră interstrat, drenaj.

atico-geomembrane-600x220

GEOMEMBRANE

Geomembranele sunt produse polimerice plane, subtiri, sub forma de folii, cu permeabilitate extrem de scazuta, utilizate pentru etansare (impermeabilizare), in contact cu pamanturi sau alte materiale. Membranele din polietilena de inalta densitate (PEID) au o rezistenta chimica excelenta, rezistenta la factorii de mediu si la temperaturi inalte. Variate de grosimi (0,3 mm ÷ 5 mm), nu sunt toxice, nu polueaza, nu prezinta pericol pentru mediu si sanatatea.

atico-geocelule-600x220

GEOCELULE

Geocelulele sunt sisteme de confinare tridimensionale celulare, formate din benzi perforate si texturate (care imbunatatesc considerabil caracteristicile materialelor de umplere). Aceste sisteme au multiple utilizari, printre care : cresterea capacitatii portante a terenurilor cu portanta scazuta, realizarea structurilor de sprijin, protectii de taluzuri si control erozional, protectii si aparari de maluri etc.

atico-geocompozite-600x220

GEOCOMPOZITE

Geocompozitele drenante(orizontale si verticale) reprezinta geocompozite realizate dintr-un miez biplanar sau triplanar din HDPE cu o rezistenta la compresiune de până la 2400 Kpa. Aceste geocompozite drenante pot fi cu geotextil pe o parte sau pe ambele fete sau pot avea un fil de PE pe o parte si Geotex pe cealalta.Functii lui este o saltea de drenare cu o capacitate mare de descarcare a apei la incarcari medii si mici.

atico-plus-price-list

Lista de preturi

Tastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru vata minerala, polistiren extrudat XPS, polistiren expandat EPS si termoizolator PIR.

atico-shopping-cart

Căutați în magazin

Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.

atico-faq

Întrebări frecvente

Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.