Izolare termică a caselor si cladiriilor

Pentru termoizolare casei si cladirilor noi oferim vata minerala (minvata), polistiren extrudat XPS, expandat EPS, izolator de tip nou – PIR.

izolare-termica-540x500

Vata minerala (Minvata)

Vata minerala (minvata) este un produs termoizolant binecunoscut in Moldova. Destinat p/u termoizolare acoperisurilor plate si inclinate si la peretilor (fatadelor). Minvata bazaltica este facuta din piatra naturala, e termoizolator rezistent la +1000C° si absolut neiflamabil!

Polistiren XPS si EPS

Polistiren extrudat (XPS) e un termoizolant destinat pentru acoperisurilor plate, poldele calde, fundatiilor si fatade (special prelucart). Material cu resitenta mecacnica foarte inalta – spote de folosit la podele calde de frigidere industriale, parcare subterane, fatade cu piatra naturala. Polistiren expandat (EPS, penoplast, penopolistiren) este material binecunoscut in Moldova. Este cel mai popular termoizolant pe piata din cauza pret redus si tehnologia de montare foarte usoara.

Termoizolator PIR

Polyisocyanurate – pe piata materialele de constructii Moldovei este termoizolant de ultima generatie. Are cel mai inalt coificient de termoizolare, nu arde si destinat penru termoizolare pereti – fatade ventilate si acoperisuri plane si inclinate. Exista in doi tipri principale: cu suprafata protejata cu fiberglass si folia din aluminiu.

atico-termoizolare-vata-minerala-600-220

Vata minerala (minvata)

Minvata (vata minerala) exista pe piata materialele de constructii in Moldova mai mult de 10 ani. Proprietatile minvatei din piatra bazaltica ca este binecunoscute in Moldova si Europa mai mult de 50 de ani – material e verificat de anii si cel mai securizat din toate parti!

atico-termoizolare-XPS-600-220

XPS

Polistiren extrudat XSP a aparut la Moldova in ultimelel 10 ani si a devenit ca standart pentru termoizolare constructii cu greutate inalta mecanica. Podele calde industriale – poate unica solutia de termoizolare e XPS. material pot tine pia la 30t pe m.p!

atico-termoizolare-EPS-600-220

EPS

Polistiren expandat EPS e termoizolator cu durata de aplicare in Moldova de anii si anii. EPS este binecunoscut cu denumire penoplast. Penoplast e cel mai ieftin material termoizolator pe piata!

atico-termoizolare-PIR-600-220

PIR

Polyisocyanurate si PIR asta denumire comuna pentru ultima generatia de materialele de constructii du destinatie termoizolare pe piata Moldovei. A aparut la noi in ultemele ani si deja a reusit a deveni un standart nou de termoizolare. Bazat pe polyurethane (PUR)!

atico-plus-price-list

Lista de preturi

Tastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru vata minerala, polistiren extrudat XPS, polistiren expandat EPS si termoizolator PIR.

atico-shopping-cart

Căutați în magazin

Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.

atico-faq

Întrebări frecvente

Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.