bcb19ee566b096a0a00c6dbd81adb598

Mobilier din placaj și OSB 3

/
Ușurința de fabricare și materiile prime ieftine au făcut ca acest tandem să fie solicitat de producătorii de mobilă. Din acest motiv, este din ce în ce mai frecvent să găsești fitinguri din placaj și OSB-3 atât în case, cât și în birouri, fără a menționa finisajele exterioare ale clădirilor. Pentru mobilier, OSB-3, în combinație cu placaj, servește ca un cadru ideal, durabil, care nu poate fi deformat. De asemenea, placajul și OSB sunt ușor de prelucrat, iar foile de placaj pot fi chiar îndoite, dându-le o formă neregulată. În același timp, structura rămâne ușoară, dar puternică, ține bine șuruburile și alte elemente de fixare.
au1y7088 1

Shindrila Shinglas in rulou: avantaje și caracteristici de aplicare

/
Țiglă in rulou TECHNONICOL este un material hidroizolant autoadeziv destinat construirii de noi și reconstrucției acoperișurilor vechi înclinate. Are o estetică excelentă, este ușor de instalat și are un preț accesibil. Materialul a fost special dezvoltat atât pentru meșterii privați, cât și pentru consumatorii necalificați. Hidroizolarea cu o bază de bitum-polimer are un strat autoadeziv continuu, care se învecinează cu baza de lemn pe întreaga zonă.
564679040 instruktsiya po montazhu 1

Instrucțiuni de instalare a plăcilor de fațadă HAUBERK

/
In aceasta publicatie vă vom spune cum să instalați corect plăcile de fațadă TECHNONICOL Hauberk și la ce trebuie să acordați atenție. Create pe baza de fibră de sticlă, bitum îmbunătățit și granule de bazalt natural, plăcile de fațadă sunt caracterizate de etanșeitate crescută, rezistență la coroziune și fluctuații de temperatură, precum și durabilitate excepțională a materialului și a culorii.
temp

Cum sa aleg si cum sa instalez stratul de căptușeală ?

/
Orice covor de căptușeală este un material in rolă, a cărui funcție principală este protejarea bazei de lemn de umiditate accidentală, scurgeri și alte probleme cauzate de o încălcare a integrității acoperirii de finisare.
untitled 1

Cum sa instalez shindrila bituminoasa ?

/
Instalarea shindrilelor bituminase Shinglas este simplă, necomplicată și nu necesită instrumente speciale. Este durabil, sigur și ecologic. După vizionarea acestui scurt video tutorial, puteți instala singur șindrila bitominoasa Shinglas.
Call Now Button