Compania ATICO prezinta interesele companiei TehnoNICOLI in Republica Moldova si este un dealer oficial in tara noastra. Toate materiale produse citre companiei TehnoNICOLI prestam in Moldova. Precum si alte categorii de la partenerii nostrii.

MATERIALE OFERITE DE NOI


Din toate gamele de materiale de constructii compania ATICO sint concentrata de prestare pe pietei Republicii Moldova materiale de constructii de tipuri hidroizolare si termoizolare. Compania ATICO sint dealer oficial al companiei TehnoNICOLI in Moldova si majoritatea gama de materiale prestate de noi sin de producerea al companiei TehnoNICOLI.

Materiale hidroizolare
Materiale hidroizolante prestate de companiei noastre bazate de tri tipuri. Pe baza de bitum – materiale bituminoase invelitoare (Linocrom, Bipoli, Tehnoelast si alt.) si masticuri bituminoase. Materiale invelitore hidroizolante bazate pe polivinilclorura – PVC membrane Logicroof. Si aditivuri hidrofuge in beton Tencate.
Materiale termoizolare
Materiale termoizolante prestam de tipuri diferite depinde de baza. Bazate pe piatra naturala bazaltica – vata minerala(minvata) pentru acoperisuri cu panta, palta si pereti. Bazate pe polistiren – polistiren al Expandat EPS si extrudat XPS. Si termoizolator de ultima generatier pe baza de PIR.
Materiale geosintetice
Materiale geosintetice este materiale de constructie cu destinatia speciala de filtrare si armare grunturi, terraforming si construirea drumurilor. Este aplicabile pentru separare, filtrare, protectia erozinoala grunturi precum si hidroizolare lacuri artificiale. Include geotextile netesute si tesute, geogrile, geocompozite, geomembrane si altele.Pentru case particulare oferim gama larga de materiale de construcrie de termoizolare si hidroizolare, pentru fatade si acoperisuri. Tigla flexibila SHINGLAS adica gont pentru acoperisuri inclinate, vata minerala (minvata) pentru incalzire fatadelor si acoperisurilor, XPS – polistiren extrudat pentru termoizolare fundatiilor si peretiilor, materiale invelitoare bituminoase pentru hidroizolare fundatiilor.
Pentru hidroizolatie oferim materiale hidroizolare produse de citre compania TehnoNICOLI. Bazate pe bitum – materiale bituminoase invelitoare de tip “Linocrom”, masticuri bituminoase de aplicare rece si calde. Materiale bazate pe polivinilclorura (PVC) membrane invelitoare pentru acoperisuri si alte aplicari. Aditivuri la beton pentru obtinerea proprietatii de hidrofuga. Materiale hidroizolare p/u poduri.
Pentru termoizolare oferim materiale de constructie termoizolante de patru tipuri. Bazate pe piatra naturala bazaltica vata minerala sau minvata pentru termoizolare fatadei, acoperisuri – cu panta si plate, si poduri. Polistiren extrudat XPS pentru acoperisuri plate, fatade si fundatiei. Termoizolant de tip nou – placi PIR pentru acoperisuri si fatade. Si penoplast simplu alb – material binecunoscut pe piata Moldovei.
Pentru construirea drumurilor, trotuare si sistemem de drenaje oferim materiale geosintetice. Geotextil pentru infiltrare apei si separare straturi. Geocelule de diferite tipuri pentru armare grunturi la construire elemente de relief pamintului, armare straturi de asfalt. Pentru construire lacuri artificiale sa poligoane de deseuri si destinatii riuri artificiale oferim geomembrane de diferite tipuri.


  • Geotextile filtrare si drenare – tastati pentru trecere la materiale geotextilate cusute si necusute
  • Geocelule armare – tastati pentru trecere la geocelule destinate pentru armare diferite tipri de materiale nisipe
  • Geomembrane impermiabile – tastati pentru trecere la geomembrane PHD, bazate pe Polyethylene
  • Geocompozite drumuri – tastati pentru trecere la geocompozite, materiale de tip compound cu destinatii speciale de armare si infiltrareTastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru toate materiale prestate de citre companiei TehnoNICOLI.Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.