Acoperișuri și Hidroizolare.

Pentru acoperișuri și hidroizolații, oferim o gamă largă de soluții și materiale de construcție fabricate de TechnoNICOL. Membrane din bitum laminat (Linokrom, Bipol Technoelast etc.), mastice bituminoase, membrane din PVC Logicroof, modificatori pentru beton.

atico-acoperisuri-hidroizolare-540x500

ACOPERIŞE

Acoperișul clădirii este structura principală care protejează clădirea de zăpadă și ploaie. Și dacă acoperișul se scurge, acesta prezintă riscul de avarie și distrugere a tuturor sistemelor de construcții: electricitate, ventilație, alimentare cu apă și căldură. Prin urmare, compania noastră oferă pe piața moldovenească principalele tipuri de acoperiri de hidroizolație fiabile pentru acoperișuri plate și acoperișuri înclinate. Materiale pe bază de bitum: membrane de bitum sudate pe role și mastice bituminoase. Membrane de acoperiș din PVC-clorură de polivinil sudabilă cu aer cald. Și material de acoperiș pentru acoperișuri înclinate – sindrila Shinglas.

HIDROIZOLARE

Hidroizolarea unei clădiri în timpul lucrărilor de construcție este unul dintre cele mai importante locuri. Durata de viață a clădirii depinde direct de calitatea acesteia: fiecare ciclu de înghețare și dezghețare duce rapid la distrugerea betonului, cărămizii, cazanului – principalele materiale de construcție din Moldova. Prin urmare, hidroizolația este utilizată în construcția de fundații, acoperișuri, pardoseli industriale, poduri feroviare și rutiere etc. Orice sistem de hidroizolare pentru clădiri și structuri poate fi proiectat și executat folosind materialele pe care le oferim clienților noștri. Toate produsele de hidroizolare fabricate de TechnoNICOL sunt disponibile pe piața moldovenească și furnizate de compania noastră: mastice, membrane din bitum și PVC, aditivi pentru beton etc.

atico-hidroizolare-membrane-bituminoase-600x220

MEMBRANE BITOMINOASE

Membranele bituminoase sunt materiale de hidroizolare bituminoase laminate. Metoda de aplicare – fuziune și lipire. Sunt o bază de sticlă sau poliester de armare și un strat de impermeabilizare bituminos. Aici veți găsi materiale precum Linocrom, Bipol, Technoelast etc.

atico-hidroizolare-pvc-membrane-600x220

MEMBRANE PVC/TPO

Membranele pe bază de clorură de polivinil PVC și termopoliefine TPO sunt ultimul cuvânt în hidroizolare. Avantajul lor este aplicarea lor într-un singur strat și așezarea fără foc – cusăturile membranelor sunt sudate cu aer cald. Membrane pentru acoperiș – cea mai bună soluție pentru acoperișuri de peste 1000 m²

atico-hidroizolare-masticuri-bituminoase-600x220

MASTICA BITOMINOASA

Masticurile bituminoase sunt o clasă de materiale hidroizolante din plastic, sub formă de bază. Această clasă include grunduri bituminoase – grunduri și mastici de bază de impermeabilizare. Masticurile în sine pot fi utilizate la cald, care necesită încălzire și rece, adică gata de aplicare.

atico-hidroizolare-aditivuri-beton-600x220

ADITIVI p/u BETON

Aditivii modificatori vă permit să controlați plasticitatea amestecului de beton, să efectuați betonarea la temperaturi negative, să accelerați și să încetiniți setarea și să creșteți gradul de beton. Plastifianții și modificatorii schimbă radical performanța betonului în bine.

atico-plus-price-list

Lista de preturi

Tastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru vata minerala, polistiren extrudat XPS, polistiren expandat EPS si termoizolator PIR.

atico-shopping-cart

Căutați în magazin

Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.

atico-faq

Întrebări frecvente

Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.