Case particulare

Pentru case particulare oferim gama larga de materiale. Incepind de la acoperisuri din gont pina la izolare peretiilor cu vata minerala si polistiren.

case-particulare-540-500

ACOPERISURI

Acoperisuri inclinate, care e tipurile obisnuite pentru case in Moldova, ca obicei au panta regula cu 30-35°. La asa fel de acoperisuri noi oferim ca solutia cea mai practica si frumoasa sindrila bituminoasa (gont) Shinglas. Sint disponibile 65 de culori si 8 de modele (forme) cu garantia originala de la uzina dela 20 pina la 60 de ani. Tigla flexibila Shinglas prezinta foi impermiabile bituminoase cu strat superior decorativ din pietris bazaltic colorat. Pietris are o gamam foarte larga de culori si cu timp nu schimba culoare de loc. Pietris decorativ se vopseaza la soba cu temperatura foarte inalta de +600C°. Garantia la culoare sint timp de viata!

IZOLATIA PERETILOR

Termoizolatia peretilor ofera economie de energie destul de mare, pina la 85%! la timpurile iernei, cind temperaturile mai joase de +10C° pe parcursul de 24ore incepe perioade de incalzire. Incalzire e energia, iar energia costa bani. termoizolarea peretiilor e unic material constructiv, care intoarce bani inapoi in buzunar! la vara noi economisam la consu,ul electro pentru aerul conditionat si iarna la incalzire. Noi oferim materiale contemporane – vata minerala (minvata), polistiren expandat EPS si polistiren extrudat XPS. Vata mineralal nu arde de loc – e naturala din piatra, polistiren expandat EPS e termoizolant cel mai ieftin iar polistiren extrudat XPS e cel mai trainic.

case-particulare-shinglas-600-220

SHINGLAS

Sindrila bituminoasa Shinglas. Material pentru acoperis cu garantia pina la 60 de ani. Alegeti pagina cu toate modele si culori!

case-particulare-izolare-termica-600-220

IZOLATIA TERMICA A CASEI

Izolatia termica peretilor, acoperiselor si fundatiilor. Alegeti pagina cu toate trei tiuri materiale disponibile: minvata, XPS, EPS

case-particulare-scindura-osb

SCINDURA. PLACI OSB.

Lemn si scindira p/u sisteme constructive de acoperisuri. Placi OSB 3 p/u acoperisuri, podele, pereti, turnare beton si altele.

case-particulare-sisteme-scurgere

Sisteme de scurgere

Sisteme de scurgere (pluviale) din metal si PVC plastic p/u case particulare si acoperisuri inclinate. Diametru de uluci 75-150mm.

atico-plus-price-list

Lista de preturi

Tastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru vata minerala, polistiren extrudat XPS, polistiren expandat EPS si termoizolator PIR.

atico-shopping-cart

Căutați în magazin

Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.

atico-faq

Întrebări frecvente

Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.