Pentru acoperisuri si hidroizolare oferim gama larga de materiale produse de companie TehnoNICOLI. Membrane bituminoase invelitoare (Linocrom, Bipoli, Tehnoelast si altele), masticuri bituminoase, PVC membrane Logicroof modificatoare la beton.

 

ACOPERISURI

Hidroizolare acoperisului e cel mai principala izolatia a casei sau cladirii. Daca curge acoperisul toate sistemele a cladirii se afla sub riscuri. Hidroizolatia sigura asta unul din profilule al companiei noastre. Noi prezintam pe piata Moldovei toata gama de materiale hidroizolare pentru acoperisurile plane precum si la acoperisuri inclinate (cu panta). Materiale hidroizolante bituminoase: membrane invelitoare, care aplica cu flacara si masticuri bituminoase. Materiale hidroizolante din polivinilclorura PVC – membrane PVC, care aplica fara flacara la oricare timpul. Materiale hidroizolante pentru acoperisuri cu panta – sindrila bituminoasa SHINGLAS.

Hidroizolare

Hidroizolare in procesul montare fiecarui constructiei este un aspect principal al durata vietii a constructiilor si cladirilor. Subsol uscat asta incapere folosibila si sanatate oamenilor care traieste in cladire. Fiecare ciclu de ingheata si disgheata prescurta timp de viata fiecarui materialul de constructiei: beton, cotilet, caramida. Hidroizolare in constructiilor se aplica la izolare fundatiilor, prertiilor, poduri industriale, poduri de cai ferate si autoturizme – oricare sistema de hidroizolare constructiilor puteti aflati la gama larga de produse, care noi oferim lui clientii nostrii. Pe piata Moldovei noi prestam materiale hidroizolante produse de citre companiei TehnoNICOLI. Toata productia pentru hidroizolare, produsa companiei TehnoNICOLI sint disponibila la compania noastra: masticuri, membrane bituminoase si PVC, aditivuri la beton si etc.


Membrane bituminoase

Membrane bituminoase – este denumirea comuna pentru materiale invelitoare impermiabile, care aplica cu flacara in doua straturi. Bazate pe bitum si strate suporte del ahirtie simpla pentru ruberoid pina la tesatura din sticla si poliester la materiale contemporane Linocrom, Bipoli, Tehnoelast si etc.


Membrane PVC

Membrane bazate pe polivinilclorura PVC e materiale impermiabile de ultima generatie. Aplicate in monostrat, cu rosturi sudate cu aer cald (approx. +550C°) cu suport de foenuri industriale. Asa tip de acoperisuri e cele mai potrivite tipuri de materiale pentru acoperisuri cu siprafetele mai mare de 1000 m².


Masticuri bituminoase

Masticuri bituminoase exista de doi tipuri: de aplicare fierbinte, care trebue de topit si mastici de aplicare “rece” pe baza de dizolavant. In asa categorie include si grunduri de bitum – praimeri, bazate pe dizolvant solvent si bazate pe apa. Majorare masticuri impermiabile bazate pe bitum-polimeri si dizolvant.


Aditivuri in beton

Aditivuri la beton prezinta modificatoare pentru ciment, care presta asa calitati ca termoreziatenta la grade mai joase de 0C° la turnare betonul. Calitati de impermiabilitate beton, calitate de timp prescurtat primirea rezistenta mecanica (mai scurt de 28 de zile obisnuite), plastificatori si altele.


Lista de preturi

Tastati iconas pentru alegere si descarcare lista de preturi pentru vata minerala, polistiren extrudat XPS, polistiren expandat EPS si termoizolator PIR.


Căutați în magazin

Tastati iconas pentru trecere la magazin cu posibilitatea alegereei cu filtre dupa destinatie aplicatiei materialele de constructiei oferite de compania noastra.


Întrebări frecvente

Tastati iconasul pentru intrebari legate cu alegere materialeror de constructie, procurarea, achitare, orele de lucru, conditii de livrare si multe altele.